Hout aluminium kozijnen Deurne

Home » Hout aluminium kozijnen Deurne
Home » Hout aluminium kozijnen Deurne
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Als u op zoek bent naar hout/aluminium kozijnen in de omgeving van Eindhoven, vindt u deze bij Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. Wij zijn gespecialiseerd in kozijnen, ramen en deuren van hoogwaardige kwaliteit. De fabrikanten waar wij mee samen werken, lopen ver voor op de ontwikkelingen binnen het produceren van energiebesparende kozijnen. Deze kozijnen zijn zeer geschikt voor een renovatie of het bouwen van een passiefhuis of laagenergiewoning.

Kies voor hout/aluminium kozijnen in Eindhoven of Deurne van hoogwaardige kwaliteit

Door onze hout-aluminium kozijnen te gebruiken bij het renoveren of bouwen van een woning in de omgeving van Eindhoven of Deurne, draagt u bij aan een gezond milieu. Pladeko Deuren en Ramen is officieel steunpuntpartner in Nederland van de Oostenrijkse bedrijven Internorm Fenster en Topic Haustüren. Deze bedrijven investeren veel in innovatie waardoor zij voorop lopen in de ontwikkeling en productie van energiezuinige kozijnen. Wilt u uw pand van een renovatie voorzien? Of bent u op zoek naar de beste materialen voor de laagenergiewoning die u wilt gaan bouwen? Wij helpen u graag en geven u advies.

Kom langs in onze showroom

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze showroom in Deurne. Hier kunt u alle verschillende mogelijkheden voor hout/aluminium kozijnen voor een woning in Eindhoven of Deurne bewonderen. Ons vakkundige personeel adviseert u graag. Wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons door te bellen naar 0493 – 31 85 61. Stuurt u liever een e-mail? U bereikt ons via info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren