Goede isolatie dankzij glas met een hoge G-waarde

Home » G-waarde glas
Home » G-waarde glas
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

De g-waarde van glas geeft aan wat de isolatiewaarde van je ramen is. Bij Pladeko Ramen en Deuren Deurne zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van energiezuinige ramen en deuren. Deze producten zijn geschikt voor de bouw van goed geïsoleerde woningen en kunnen worden toegepast bij zowel nieuwbouw als bij renovatie.

Het belang van de g-waarde van glas

De g-waarde van glas speelt een belangrijke rol bij woningen waar het heel snel erg warm wordt. Dat heeft vanzelfsprekend gevolgen voor je comfort, en ook voor de EPB-waarde van je woning. Glas met de juiste g-waarde kan hierbij een belangrijke rol spelen: hoe lager de g-waarde van het glas, hoe minder zonnewarmte er in de woning binnen komt. Ons montageteam zorgt graag voor een perfecte installatie van goed isolerende ramen in uw huis. U kunt uiteraard ook schaduw creëren rond uw woning, door bijvoorbeeld bomen te planten, of door het installeren van zonwering. Dit betekent echter dat er meteen ook minder licht naar binnen komt in de woning. Glas met een lage g-waarde filtert vooral de onzichtbare, warme stralen maar laat wel het zonlicht door. Op deze manier houdt u de warmte buiten terwijl het lekker licht blijft in uw kamer.

Voor meer informatie

Heeft u nog vragen over de g-waarde van glas of over onze producten? Belt u ons dan op telefoonnummer 0493 – 31 85 61. U kunt ook op afspraak onze producten op uw gemak bekijken in onze showroom in Deurne.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons