Glas met een hoge G-waarde

Home » G-waarde glas
Home » G-waarde glas
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

De G-waarde van glas geeft aan wat de isolatiewaarde van ramen is. Bij Pladeko Ramen en Deuren zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van energiezuinige ramen met een lage G-waarde. Deze ramen zijn geschikt voor de bouw van goed geïsoleerde woningen en passen we toe bij zowel nieuwbouw als bij renovatie. Ontdek onze uitgebreide service en dienstverlening voor een optimale isolatie van uw woning of bouwproject!

Het belang van een goede G-waarde van glas

De G-waarde van glas speelt een belangrijke rol bij woningen waar het erg snel erg warm wordt. Hoe lager de G-waarde van het glas, hoe minder zonnewarmte er in de woning binnenkomt. U kunt uiteraard schaduw creëren rondom uw woning of projecten door bijvoorbeeld bomen te planten of door het installeren van zonwering. Dit betekent alleen dat er minder licht naar binnen. Ons montageteam zorgt graag voor een perfecte installatie van goed isolerende ramen van 3-dubbelglas in uw huis. Door glas met een lage G-waarde te gebruiken, worden onzichtbare, warme stralen tegengehouden, maar komt het zonlicht wel door. Op deze manier houdt u de warmte buiten, terwijl het lekker licht blijft in uw kamer. Ervaar het comfort van triple glas zelf!

Bekijk ons assortiment online of maak direct een afspraak

Heeft u nog vragen over de G-waarde van glas of over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of door een e-mail te sturen naar info@pladeko.nl. U kunt ook op afspraak onze producten op uw gemak bekijken in onze showroom in Deurne, vlak bij Eindhoven.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons