EPC verlaging

Home » EPC verlaging
Home » EPC verlaging
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren Deurne biedt hoogwaardige ramen, kozijnen en deuren om de EPC verlaging van uw woning te bewerkstelligen zonder hiervoor drastische maatregelen te nemen. Door het vervangen van oude ramen en deuren kunnen veel kieren en spleten weggenomen worden, naast het feit dat de nieuwe kozijnen en deuren met de betere beglazing een veel hogere isolatiewaarde hebben. Dit kan u een fikse besparing op uw energierekening opleveren.

Drievoudig glas

Nieuwe kozijnen kunnen eenvoudig voorzien worden van drievoudig glas. Zo kunt u ’s avonds de gordijnen dichtdoen en de verwarming laag zetten Met de producten van Pladeko kunt u een significante EPC verlaging realiseren. Wij adviseren u een afspraak in te plannen in onze showroom voor uitgebreid advies en informatie.

Plan direct een afspraak in

Om een afspraak in te plannen in onze showroom over EPC verlaging, belt u naar het volgende telefoonnummer: Tel: 0493 – 31 85 61 (showroom Deurne). Voor vragen zijn wij tevens te bereiken via e-mail adres info@pladeko.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons