EPC-verlaging

Home » EPC-verlaging
Home » EPC-verlaging
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, biedt hoogwaardige ramen, kozijnen en deuren aan om een EPC-verlaging van uw woning te realiseren, zonder dat u hiervoor drastische maatregelen hoeft te nemen. Onze specialisten helpen u producten te kiezen in uw gewenste materialen en stijl die zorgen voor een optimale ventilatie en isolatie.

Het realiseren van een EPC-verlaging met onze producten

Door het vervangen van oude ramen en deuren neemt u veel kieren en spleten in uw woning weg. Daarnaast hebben uw nieuwe kozijnen en deuren van ons bedrijf veel betere beglazing met een hogere isolatiewaarde en een hoge ZTA-waarde. Deze nieuwe kozijnen voorzien we eenvoudig van triple-glas. Zo kunt u ’s avonds de verwarming laag zetten. Onze producten leveren u een significante EPC-verlaging op, wat flink scheelt in de energiekosten. Wij adviseren u om een afspraak in te plannen in onze showroom voor deskundig advies van onze specialisten.

Plan direct een afspraak in

Wilt u ook een EPC-verlaging voor uw woning realiseren? Kom dan langs in onze showroom om onze producten te bekijken. Voor het inplannen van een afspraak op onze locatie neemt u contact met ons op. Bel hiervoor naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl. U bekijkt ook ons ruime assortiment eenvoudig online, zodat u al een beeld heeft van de mogelijkheden voor uw woning.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren