Energiezuinige kozijnen

Home » Energiezuinige kozijnen
Home » Energiezuinige kozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Energiezuinige kozijnen en deuren leveren een aanzienlijke besparing op. Pladeko Ramen en Deuren levert hoogwaardige energiezuinige kozijnen en deuren, die erg geschikt zijn voor de passiefbouw. Dankzij het gebruik van deze kozijnen en deuren blijft de warmte binnen en verdwijnt deze niet via allerlei kleine kieren en spleten.

Kies voor onze energiezuinige kozijnen en deuren

In het aanbod van Pladeko Ramen en Deuren in Deurne vindt u een zeer compleet aanbod aan energiezuinige kozijnen en deuren. Alle producten zijn getest en gecertificeerd. Een mogelijkheid die dit soort kozijnen biedt, is het integreren van zonwering in het raam. Omdat een passiefhuis tijdens koude periodes gebruik maakt van de zonnewarmte, moet de zonnewarmte zo goed mogelijk binnen kunnen dringen. Dankzij speciale beglazing met een hoge G-waarde kan meer licht toetreden tot de woning. In het najaar, de winterperiode en voorjaar kan men profiteren van gratis warmte door deze hoge lichttoetreding. In de warme zomermaanden reguleer je de zonnewarmte door het toepassen van buiten zonwering. Bekijk ons gehele productaanbod online en ontdek welke kozijnen en deuren het beste bij uw bouwproject passen.

Vraag meer informatie aan en ontdek de mogelijkheden

Kies voor de energiezuinige kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de kozijnen en deuren die perfect passen bij uw wensen en bouwproject. Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u graag vakkundig advies ontvangen van experts? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0493 – 31 85 61. U kunt ook een e-mail sturen naar info@pladeko.nl of een bezoek brengen aan onze showroom in Deurne. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren