Energieneutraal wonen

Home » Energieneutraal wonen
Home » Energieneutraal wonen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Brievenbussen

Kozijnen voor energieneutraal wonen worden geleverd door Pladeko Ramen en Deuren Deurne. Energieneutraal wonen houdt in dat de woning zelf de benodigde energie opwekt  voor warm water, het verwarmen van de woning en voor het ventileren van de woning. Bovendien wordt extra energie opgewekt voor verlichting van de woning en het gebruik van apparatuur. Om energieneutraal wonen mogelijk te maken, worden kozijnen met luchtdichtheidsklasse  4 voor ramen en deuren gebruikt. Pladeko Ramen en Deuren Deurne levert alle benodigde kozijnen.

Materialen voor energieneutraal wonen van Pladeko Ramen en Deuren

Pladeko Ramen en Deuren levert hoogwaardige kozijnen, deuren en beglazing om energieneutraal wonen mogelijk te maken. Met de kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren wordt de luchtdichtheid verhoogd zodat er zo min mogelijk energie verloren gaat. Het montageteam van Pladeko Ramen en Deuren verzorgt de plaatsing van de kozijnen.

Informatie

Wilt u meer informatie over energieneutraal wonen en de mogelijkheden die Pladeko Ramen en Deuren u te bieden heeft of wenst u een deskundig advies over onze producten? Neem dan meteen contact op met Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl. U bent ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Deurne. Onze experts staan graag voor u klaar met meer informatie.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons