Energieneutraal wonen

Home » Energieneutraal wonen
Home » Energieneutraal wonen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Wilt u energieneutraal gaan wonen? Start u binnenkort met de bouw van een nieuwbouwhuis of gaat u uw woning renoveren? Dan levert Pladeko Ramen en Deuren uw kozijnen, glas en deuren voor een optimale isolatie en ventilatie. Ontdek ons ruime assortiment met producten van hoogwaardige kwaliteit en ontvang deskundig advies van onze specialisten. Ons bedrijf uit Deurne, vlak bij Eindhoven, levert uw producten om energieneutraal te leven.

Materialen voor energieneutraal wonen van hoogwaardige kwaliteit

Energieneutraal wonen houdt in dat uw woning zelf de benodigde energie opwekt voor warm water, het verwarmen van de woning en voor het ventileren van de woning. Om energieneutraal wonen mogelijk te maken, gebruikt u materialen met luchtdichtheidsklasse 4. Pladeko Ramen en Deuren levert dergelijke, hoogwaardige kozijnen, deuren en beglazing om energieneutraal te bouwen. Met de producten van Pladeko gaat er daarom zo min mogelijk energie verloren. Daarnaast zijn de kwaliteit en esthetiek van onze kozijnen belangrijke aspecten om voor onze producten te kiezen.

Kom langs in onze showroom of bekijk ons assortiment online

Wilt u meer informatie over energieneutraal wonen en de mogelijkheden die ons bedrijf u te bieden heeft of wenst u een deskundig advies over onze producten voor EPC-verlaging? Neem dan meteen contact met ons op via 0493 – 31 85 61 of info@pladeko.nl. U bent ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Deurne. Onze experts staan graag voor u klaar met meer informatie.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren