Energieneutraal bouwen

Home » Energieneutraal bouwen
Home » Energieneutraal bouwen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Energieneutraal bouwen wordt steeds belangrijker. Kozijnen voor energieneutraal bouwen worden geleverd door Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. Bij energieneutraal bouwen is het belangrijk dat er materialen worden gebruikt die luchtdichtheidsklasse 4 hebben. Veel warmte gaat nu nog verloren via kieren en spleten in bijvoorbeeld kozijnen. Met de kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren, die luchtdichtheidsklasse 4 hebben, wordt energieneutraal bouwen mogelijk gemaakt.

Kies voor materialen van Pladeko Deurne voor energieneutraal bouwen

Bij Pladeko Ramen en Deuren bent u verzekerd van hoogwaardige kozijnen, deuren en beglazing om energieneutraal bouwen mogelijk te maken. Dankzij het gebruik van deze materialen wordt de luchtdichtheid in de woning verhoogd. Op deze manier gaat zo min mogelijk energie verloren door kieren en spleten. Het montageteam van Pladeko Ramen en Deuren verzorgt de deskundige plaatsing van de kozijnen.

Informatie

Heeft u vragen over energieneutraal bouwen en de materialen van Pladeko Ramen en Deuren of wenst u een deskundig advies over onze producten? Wij nemen graag de tijd voor u. U kunt Pladeko Ramen en Deuren telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl. U kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen in onze showroom in Deurne. Hier kunt u al onze producten voor energieneutraal bouwen met eigen ogen bekijken.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons