Energiebesparende kozijnen

Home » Energiebesparende kozijnen
Home » Energiebesparende kozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, levert diverse soorten energiebesparende kozijnen, geschikt voor laagenergie- en passiefhuisbouw. Afhankelijk van uw wensen plaatsen we kozijnen met een luchtdichte aansluiting op de muren en voorzien we ze van drievoudige beglazing. Zo houdt u de warmte in huis binnen en bespaart u flink in uw energierekening.

Het plaatsen van uw energiebesparende kozijnen door ons deskundige montageteam

U bekijkt ons ruime assortiment aan energiebesparende kozijnen eenvoudig online of komt hiervoor langs in onze showroom. Wij beschikken over kozijnen in verschillende stijlen en van diverse materialen, zoals aluminium en houten kozijnen. Zo sluiten ze naadloos aan op uw wensen en het exterieur van uw woning. Nadat u energiebesparende kozijnen heeft gevonden in uw gewenste materialen en stijl, zorgt ons ervaren team voor een vakkundige montage. Onze specialisten hebben passie voor hun vak en weten door continue scholing en jarenlange ervaring hoe ze de kozijnen het best moeten plaatsen. Zo halen ze altijd het beste resultaat!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Wilt u energiebesparende kozijnen aanschaffen en laten installeren door onze expert en heeft u vragen? U bent dan van harte welkom in onze showroom, waar onze specialisten u voorzien van deskundig advies. U kunt contact met ons opnemen voor het plannen van een afspraak. Bel hiervoor naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons