Energiebesparende kozijnen

Home » Energiebesparende kozijnen
Home » Energiebesparende kozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, levert diverse soorten energiebesparende kozijnen, geschikt voor laagenergie- en passiefhuisbouw. Afhankelijk van uw wensen leveren we kozijnen en adviseren u over de luchtdichte aansluiting op de muren en voorzien we ze van drievoudige beglazing. Zo houdt u de warmte in huis binnen en bespaart u flink in uw energierekening.

Het leveren van uw energiebesparende kozijnen

U bekijkt ons ruime assortiment aan energiebesparende kozijnen eenvoudig online of komt hiervoor langs in onze showroom. Wij beschikken over kozijnen in verschillende stijlen en van diverse materialen, zoals aluminium. Ook voor houten kozijnen moet u bij ons zijn. De uitvoering is mogelijk in hout-aluminium combinatie of kunststof-aluminium combinatie. In allerlei stijlen van strak en modern tot tijdloos en klassiek. Zo sluiten ze naadloos aan op uw wensen en het exterieur van uw woning. Zodoende is ons aanbod stijlvol en kostenbesparend; een win-winsituatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Wilt u energiebesparende kozijnen aanschaffen en heeft u vragen? U bent dan van harte welkom in onze showroom, waar onze specialisten u voorzien van deskundig advies. U kunt contact met ons opnemen voor het plannen van een afspraak. Bel hiervoor naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren