Energiebesparende kozijnen

Home » Energiebesparende kozijnen
Home » Energiebesparende kozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren Deurne levert een breed assortiment energiebesparende kozijnen geschikt voor laagenergie- en passiefhuis bouw. Afhankelijk van de wensen kunnen de kozijnen geplaatst worden met een luchtdichte aansluiting op de muren en voorzien zijn van drievoudige beglazing. Een groot gedeelte van de warmte in huis ontsnapt door kieren en spleten bij ramen en deuren. Hier kunnen we een effectieve energiebesparing realiseren.

Plaatsing door een deskundig montage team

Pladeko Ramen en Deuren Deurne zorgt voor een vakkundige plaatsing van energiebesparende kozijnen door middel van een eigen montageteam met gedreven vakmensen die passie voor hun vak hebben. Zij weten door scholing en jarenlange ervaring hoe kozijnen geplaatst dienen te worden en een luchtdichte aansluiting gerealiseerd kan worden.

Vragen

Voor vragen over energiebesparende kozijnen nodigen wij u uit in onze showroom. U kunt ons bellen voor een afspraak, zodat wij ruim de tijd voor u nemen:  Deurne Tel: 0493 – 31 85 61. Ook kunt u ons bereiken via e-mail adres info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons