Een duurzaam kozijn kopen

Home » Duurzaam kozijn
Home » Duurzaam kozijn
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Wilt u graag een duurzaam kozijn kopen, dat recyclebaar is en een lange levensduur heeft? Dan zit u zonder twijfel goed bij Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, dicht bij Eindhoven. Wij bieden uiterst duurzame kozijnen aan van verschillende materialen aan. Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Wanneer u een duurzaam kozijn zoekt, staan wij voor u klaar

Wij bieden een veelvoud aan energiezuinige kozijnen aan, die stuk voor stuk duurzame oplossingen vormen. Doordat kunststof en aluminium steeds beter gerecycled kunnen worden, zijn deze materiaalsoorten met de jaren steeds duurzamer geworden. Als kozijnen van dit materiaal hun uiterste levensduur bereikt hebben, worden ze gerecycled. Houten kozijnen hebben het meeste onderhoud nodig. Daarom bieden wij de combinatie van hout-aluminium aan, waardoor u aan de binnenzijde de warme uitstraling van hout kunt hebben en aan de buitenzijde de meest onderhoudsvriendelijke variant aluminium heeft. Ook het hout van oude kozijnen kan worden gerecycled. Als u kiest voor een isolerend kozijn uit ons aanbod, beperkt u bovendien warmteverlies naar buiten via de ramen en bespaart u energiekosten. Wij denken graag met u mee bij het uitzoeken van een duurzaam kozijn.

Breng een bezoek aan onze showroom

Als u nog niet zeker weet voor welk duurzaam kozijn u wilt gaan, gaan onze specialisten graag met u in gesprek. Zij staan voor u klaar in onze showroom in Deurne. Voor een bezoek maakt u even een afspraak met ons. Wij staan u ook graag telefonisch te woord als u eerst wat meer informatie wilt ontvangen. Daarvoor belt u naar 0493 – 31 85 61. U kunt ook een e-mail sturen naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren