Driedubbel glas U-waarde

Home » Driedubbel glas U-waarde
Home » Driedubbel glas U-waarde
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren levert en installeert driedubbel glas met een lage U-waarde. De gewenste U-waarde wordt behaald door een gasvulling of door krypton toe te voegen. Onze ramen met glas met een lage U-waarde ramen zijn zeer geschikt voor de bouw van een passiefhuis en een laag-energie-woning door de optimale isolatie. Ook voor renovatieprojecten en vervangend onderhoud is deze investering rendabel, aangezien het grootste warmteverlies via ramen, beglazing en deuren gebeurt. Ontdek ons uitgebreide assortiment en onze hoogwaardige service en diensten!

Verwarming lager dankzij driedubbel glas met een lage U-waarde

Driedubbel glas brengt de U-waarde van uw ramen terug tot 0,5 W/m2K. Als u goed isolerende ramen en deuren heeft in combinatie met driedubbel glas, zet u ’s avonds de verwarming lager.
Uw huis blijft nog lang aangenaam warm, wat u flink in stookkosten scheelt. Zo verdient u geleidelijk uw investering terug, terwijl u een steentje bijdraagt aan een beter milieu. U ervaart daarnaast optimaal wooncomfort met uw ramen van driedubbel glas met lage U-waarde!

Ervaar kwaliteit in product en uitvoering

Wij leveren kwalitatieve producten voor het realiseren van energieneutraal bouwen. Wij leveren enkel zeer goed isolerende kozijnen, ramen en deuren van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovaties. Door het gebruik van goed isolerende kozijnen in combinatie met driedubbel glas behaalt u het optimaalste resultaat.

Ontvang deskundig advies voor uw ramen met lage U-waarde

Wilt u meer weten over onze ramen met driedubbel glas waarbij de U-waarde wordt teruggebracht? Maak dan een afspraak in onze showroom in Deurne en kom de mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Wij geven u graag professionele adviezen en beantwoorden al uw vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren