Driedubbel glas U-waarde

Home » Driedubbel glas U-waarde
Home » Driedubbel glas U-waarde
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren levert en installeert driedubbel glas met een lage U-waarde. De gewenste U-waarde wordt behaald door een gasvulling of krypton toe te voegen. Onze ramen met glas met een lage U-waarde ramen is zeer geschikt voor de bouw van een passiefhuis en een laag-energie-woning door de optimale isolatie. Ook voor renovatieprojecten en vervangend onderhoud is deze investering rendabel, aangezien het grootste warmteverlies via ramen, beglazing en deuren gebeurt. Ontdek ons uitgebreide assortiment en onze service en diensten!

Gordijnen dicht en verwarming uit dankzij driedubbel glas met een lage U-waarde

Driedubbel glas brengt de U-waarde van uw ramen terug tot 0,5 W/m2K. Als u goed isolerende ramen en deuren heeft in combinatie met driedubbel glas, doet u ’s avonds de gordijnen dicht en zet u de verwarming lager. Zo wordt de U-waarde teruggebracht. Uw huis blijft nog lang aangenaam warm, wat u flink in stookkosten scheelt. Zo verdient u geleidelijk uw investering terug, terwijl u een steentje bijdraagt aan een beter milieu. U ervaart daarnaast optimaal wooncomfort met uw ramen van driedubbel glas met lage U-waarde!

Ervaar kwaliteit in product en uitvoering

Wij leveren zowel kwaliteit in het product als in uitvoering voor het realiseren van energieneutraal bouwen. Daarom leveren en monteren wij enkel zeer goed isolerende ramen en deuren van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovaties. Hierbij vervangen wij de huidige kozijnen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en volgden verschillende aanvullende scholingen. Hierdoor behalen zij tijdens het plaatsen van de ramen met driedubbel glas met een lage U-waarde het optimale resultaat!

Ontvang deskundig advies voor uw ramen met lage U-waarde

Wilt u meer weten over onze ramen met driedubbel glas en waarbij de U-waarde wordt teruggebracht? Maak dan een afspraak in onze showroom in Deurne en kom de mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Ons vakkundige personeel geeft u graag professionele adviezen en beantwoordt al uw vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons