Driedubbel glas U-waarde

Home » Driedubbel glas U-waarde
Home » Driedubbel glas U-waarde
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren Deurne levert en installeert driedubbel glas waarbij de U-waarde daalt. De gewenste U-waarde wordt behaald door een gasvulling of krypton toe te voegen. Het glas van U-waarde ramen is zeer geschikt voor de bouw van een passiefhuis en een laagenergiewoning. Ook voor renovatieprojecten en vervangend onderhoud is deze investering rendabel, aangezien het grootste warmteverlies via ramen, beglazing en deuren gebeurt.

Gordijnen dicht en verwarming uit dankzij driedubbel glas met U-waarde

Driedubbel glas brengt de U-waarde terug tot 0,5 W/m2K. Als u goed isolerende ramen en deuren heeft in combinatie met driedubbel glas, kunt u 's avonds de gordijnen dichtdoen en de verwarming lager zetten. Zo wordt de U-waarde teruggebracht. Uw huis blijft nog lang aangenaam warm, wat u flink in stookkosten scheelt. Zo verdient u geleidelijk uw investering terug, terwijl u een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Uw wooncomfort zult u als veel prettiger ervaren waardoor u met nog meer plezier tijd woont in uw woning.

Ervaar kwaliteit in product en uitvoering

Wij leveren zowel kwaliteit in het product als in de uitvoering. Daarom leveren en monteren wij enkel zeer goed isolerende ramen en deuren van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovaties. Hierbij vervangen wij de huidige kozijnen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en verschillende aanvullende scholingen gevolgd. Hierdoor weten zij precies hoe specifieke producten als driedubbel glas worden geplaatst zodat de U-waarde wordt teruggebracht.

Ontvang deskundig advies

Wilt u meer weten over driedubbel glas en de U-waarde die wordt teruggebracht met deze speciale ramen? Maak dan een afspraak in onze showroom in Deurne en kom de mogelijkheden met eigen ogen bewonderen. Ons vakkundige personeel in Deurne geeft u graag professionele adviezen en beantwoordt al uw vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons