Een ruim assortiment combikozijnen

Home » Combikozijnen
Home » Combikozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Ons ruime assortiment combikozijnen biedt u genoeg keuze aan. Wij hebben diverse kozijnen, waarbij verschillende materialen zijn gecombineerd. Zo hebben wij onder andere de volgende combikozijnen:

  • Kunststof/ Aluminium kozijnen;
  • Hout/ aluminium kozijnen;
  • Kozijnen met geïntegreerde zonwering.

 

Bespaar veel energie met onze combikozijnen

Met onze producten bespaart u veel energie, met behoud van de uitstraling van het interieur en het exterieur van uw woning. In ons ruime assortiment vindt u zeker een product dat bij uw woning en uw wensen past. Zowel voor een moderne woning als voor een mooie karakteristieke boerderij kunt u bij ons een geschikt kozijn vinden, zowel in kunststof ramen, deuren en kozijnen als ook in  houten kozijnen met aluminium details. Onze kozijnenwereld loopt van studio, home pure, home soft naar ambiente. Kiest u maar! Wilt u gelijk de zonwering perfect geregeld hebben? Kies dan voor kozijnen met geïntegreerde zonwering in combinatie met onze raffstores.

Neem contact met ons op

Als u nog meer informatie wilt verkrijgen over onze combikozijnen of over onze andere producten en diensten, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61. Kom ook eens langs in onze showroom om uzelf te overtuigen van de kwaliteit van onze producten. Wij geven u ook graag advies op maat om het meest optimale product voor u te vinden.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren