Combikozijnen

Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Brievenbussen

Voor een groot keuzeaanbod aan combikozijnen komt u naar Pladeko Ramen en Deuren. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en monteren van kozijnen, ramen en deuren. U hoeft zelf niets te doen. Wij installeren al onze producten zelf, zodat de kwaliteit gegarandeerd wordt en u zich geen zorgen hoeft te maken over gaten en spleten in de aansluitingen op bijvoorbeeld de muur. Onze producten zijn energiebesparend en van hoge kwaliteit. U bespaart dan ook tot wel 30% energie!

Assortiment

Ons ruime assortiment biedt u genoeg keuze. Wij hebben ook verschillende combikozijnen, waarbij verschillende materialen zijn gecombineerd. Zo hebben wij onder andere de volgende combikozijnen:

  • Kunststof / Aluminium kozijnen;
  • Hout / aluminium kozijnen;
  • Kozijnen met geïntegreerde zonwering.

Met onze producten kunt u veel energie besparen, zonder dat de uitstraling van het interieur en het exterieur van uw woning eronder lijden. In ons ruime assortiment vindt u zeker een product dat bij uw woning en uw wensen past.

Contact

Als u nog meer informatie wilt verkrijgen over onze combikozijnen of over onze andere producten en diensten, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl. Kom ook eens langs in onze showroom om uzelf te overtuigen van de kwaliteit van onze producten. Wij geven u ook graag advies op maat om het optimale product voor u te vinden.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons