Beng woning

Home » Beng woning
Home » Beng woning
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Een BENG woning in Deurne draagt bij aan het milieu dankzij energiebesparing. Tot 2020 wordt de energieprestatie van een pand uitgedrukt in EPC, ook wel bekend als energieprestatiecoëfficiënt. Vanaf 2021 zal een nieuwe norm intreden. Deze norm wordt ook wel BENG genoemd. Een BENG woning is een bijna-energieneutraal-gebouw. Vanaf 2021 moeten alle nieuwe gebouwen bijna-energieneutraal zijn in Nederland.

De drie indicatoren van een BENG woning

Bij een BENG woning wordt naar drie verschillende indicatoren gekeken. Deze indicatoren bieden een duidelijk beeld van de verwachtingen voor opdrachtgevers, architecten, aannemers en ontwikkelaars. De eerste eis betreft de hoeveelheid energie die nodig is om een gebouw te koelen of te verwarmen. Om deze eis te behalen, is een optimale luchtdichtheid, goede isolatie en een juiste oriëntatie van het gebouw nodig. Als tweede eis wordt er gekeken naar de hoeveelheid energie die nodig is om de energiebehoefte van het gebouw te voorzien. De derde en laatste eis is dat van nieuwe gebouwen verwacht wordt dat er voor minstens 50 procent gebruikgemaakt wordt van hernieuwbare energie. Hieronder valt zonne-energie,, windenergie en biomassa. Bekijk de producten in ons assortiment die kunnen bedragen aan energiebesparing.

Vraag om vakkundig advies

Door de ramen en deuren van Pladeko Ramen en Deuren Deurne te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat een woning aan de BENG eisen voldoet. Deze ramen en deuren zorgen voor energiebesparing waardoor uw energiekosten flink dalen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons vakkundige personeel om advies. U bereikt ons via  0493 – 31 85 61. U kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@pladeko.nl of een bezoek te brengen aan onze showroom in Deurne. 

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons