Pladeko
pladeko pand

showroom

Neem vast een kijkje!

NIEUWS

HET NIEUWE HOUT/ALUMINIUM RAAM HF410 VAN INTERNORM

Met het nieuwe hout/aluminium raam van Internorm haalt u een uniek en stijlvol stukje natuur in huis. Aan de buitenzijde heeft u een keuze uit een aluminium kader in de stijl die u het meeste bevalt. Voor de individuele en harmonische aankleding van uw binnen woonruimte hebt u een keuze uit diverse speciale houtsoorten. Of u nu kiest voor eiken, essen of lariks, de kleur kunt u afstemmen op uw eigen voorkeur, zodat alles, in harmonie met elkaar, een mooi design uitstraalt.

Lees meer
WIJ ZOEKEN KOZIJNEN MONTEURS

Door een alsmaar groeiende orderportefeuille en belangstelling naar de betere manier van isoleren, zowel in nieuwbouw als in renovatie hebben wij behoefte aan versterking van ons team. Wij zoeken een kozijnmonteur of timmerman, die graag aan de slag gaat met hoogwaardige producten bij een modern en ambitieus bedrijf.

Lees meer
ONZE KOZIJNEN IN HET HUIS VOOR DE TOEKOMST !!!

Op de HUISHOUDBEURS in de RAI te Amsterdam staat van 20 t/m 28 februari 2016 HET HUIS VOOR DE TOEKOMST ! Daarin staan 4 van onze kozijnen voor u tentoongesteld. ONZE INTERNORM KOZIJNEN VOOR DE TOEKOMST!

Lees meer
BEURS EIGEN HUIS 4 t/m 6 MAART 2016

Deelname Pladeko Ramen en Deuren - Internorm aan de beurs EIGEN HUIS in de JAARBEURS te UTRECHT van 4 t/m 6 maart 2016. U vind ons op stand nr. A172 in Hal 10. Voor meer informatie of het bestellen van entreekaarten met korting klik op LEES MEER

Lees meer
NIEUWE PRODUCTEN !!!

Binnenkort op onze website alle nieuwe producten van onze fabrikanten Topic en Internorm. NIEUWE DEURMODELLEN - NIEUWE RAAMMODELLEN. Ook zijn er nieuwe brochures beschikbaar, vraag ze vrijblijvend bij ons op.

Lees meer
ARCHITECTEN MIDDAG 13 NOVEMBER 2013

Architecten middag in het Passiefhuiscentrum op 13 november 2013. De middag mocht rekenen op veel belangstellende architecten. Het was een geslaagde en leerzame middag. Volgens de reacties: voor herhaling vatbaar!

Lees meer
ENERGIELEVERENDE WONING TE WIERDEN

Energieleverende woning te Wierden. Pladeko Ramen en Deuren heeft hier de ramen en deuren geleverd en geplaatst en de passiefhuis aansluitingen op de muur gerealiseerd. PRIJS EREDIVISIE PASSIEF BOUWEN 2013!

Lees meer
NIEUWE SHOWROOM MET PASSIEFHUISCENTRUM

Pladeko Ramen en Deuren heeft de nieuwe 1100 m2 grote showroom in gebruik genomen. Wij verwelkomen u graag op de Dr. Huub van Doorneweg 3 te Deurne. Voor openingstijden kunt u kijken onder de knop showroom.

Lees meer
VRIJSTAAND PASSIEFHUIS IN BODEGRAVEN

Vrijstaande woning die voldoet aan passiefhuisnorm. Energie producerend passiefhuis 11 november 2011 officieel in gebruik genomen.

Lees meer