Pladeko email

voor mogelijke (aankomende) acties neem contact met ons op

 

"Wij hebben ons huis volledig geisoleerd met een dubbele laag isolatiemateriaal op het dak, alle zijwanden van het huis en in de kruipruimte. Daarnaast zijn alle ramen, schuifpui en voordeur door Pladeko Ramen en Deuren vernieuwd met een hoogwaardig isolerend materiaal, 3 en 4 laags glas. Het resultaat is fantastisch! De grote klus werd uitgevoerd door vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ze zijn heel prettig in de omgang en werken uiterst secuur. Naast het schitterende esthetische resultaat is de gasrekening al met 80% gereduceerd. Top"

Annette (regio Limburg)

achtergevel

 

"Voor ons gecertificeerde passiefhuis in Wierden hebben we de Internorm kozijnen en deuren inclusief 3-voudige beglazing aangeschaft bij Pladeko Ramen en Deuren. Door het deskundig advies zijn we tevreden over het resultaat. De aftersales is daarnaast ook prima in orde."

Fam. Schrooten

link naar website passiefhuis fam. Schrooten   

 


woonhuis Schrooten

 

 
 

Pladeko Ramen en Deuren B.V. is Generaal Importeur Nederland en First Window Gold Level Partner van Internorm.
Wij adviseren u graag welk kozijntype voor uw nieuwbouwwoning of renovatie het best geschikt is, wij verkopen, verzorgen de montage, voeren service en nazichten uit. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met Internorm kozijnen of het inbouwen daarvan te maken heeft. Wij nodigen u graag uit om de kozijnen en deuren van Internorm in onze 1100 m2 grote presentatieruimte met Passiefhuiscentrum te komen bekijken. Belt u ons even voor een afspraak?

Neem contact op!
Leave this empty:

Neemt u nu contact met ons op! info@pladeko.nl - T. 0493 318561

first window partner